marți, 1 septembrie 2015

Organic Joy


Un constructor de case mici fiind lovit de viață și împiedicat de dureri cumplite să se mai bucure de lume și-a dat seama că natura va oferi veșnic mult mai multe decât pot oferi medicina și descoperirile farmaceutice, așa că s-a reprofilat și s-a facut botanist.Acum face parfumuri naturale din flori proaspete, presate la rece, turtițe din plante pentru băi de revigorare sau pentru încărcare cu energie și ceaiuri de rozmarin și alte verdețuri bune la vindecat celulele leneșe sau la echilibrarea organismului. Lucrează cu tehnica dacilor și folosește meșteșugul vracilor.


Se plimbă prin țară, uneori la festivaluri, alteori pe unde apucă, vinde fericire din flori alese pentru oameni cu mințile deschise.

A fost pe la „Waha festival” și ne-a povestit că este o familie frumoasă acolo pe care o susține să se dezvolte pentru că e o idee foarte bună să te distrezi în natură și să te poți bucura de energia plantelor din jur .                                  Puteți să îl verificați aici.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu